Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Zo snel als de wereld om ons heen verandert, zo rap wijzigen ook de arbeidsomstandigheden binnen organisaties. Waar bijvoorbeeld tot voor kort iedere medewerker beschikte over een eigen werkplek met eigen kantoorapparatuur, zien we steeds vaker variabele werkplekken ontstaan. ‘Altijd en overal flexibel kunnen functioneren’, zo luidt het credo inmiddels.

Inter-Visie Maassluis heeft zich in enkele decennia ontwikkeld tot een begrip in de regio Maassluis als het gaat om het oplossen van inrichtingsvraagstukken binnen woon-en werkomgevingen. Het totale traject van advies, ontwerp, projectmanagement en realisatie van nieuwe woon-en werkomgevingen behoren tot het takenpakket van Inter-Visie Maassluis.

Het ontzorgen en ondersteunen van de klant bij inrichtingsvraagstukken staat bij Inter-Visie Maassluis centraal. Inter-Visie verzorgt jaarlijks diverse interieurprojecten. Van groot tot klein, en van gecompliceerd tot ‘eenvoudig’. Bij de projectuitvoering ligt de kracht van Inter-Visie met name bij onze creativiteit en inventiviteit.

Inrichting volgens een nieuwe benadering

Deze ontwikkeling vraagt om een andere manier van denken, ontwerpen en inrichten. Bestond eerder een vast scenario voor het ontwikkelen van werkomgevingen al niet, vandaag de dag is dit helemaal volledig achterhaald! Talloze aspecten spelen bij het inrichten van zakelijkeomgevingen immers een rol. Zoals flexibiliteit, emotie, rationaliteit, efficiency, esthetiek, budget, maar zeker ook het samenspel met moderne ICT-technologieën.

Het is daarom de uitdaging van Inter-Visie om u te ondersteunen bij het inrichten van uw bedrijfsruimte(s) die voldoet aan de voorwaarden van nu, maar ook aan die van morgen!